Genomineerd voor de titel Autobedrijf van het Jaar

Autobedrijf van Nieuwenhoven in de Halve Finale van de verkiezing "Autobedrijf van het jaar "

Yes.......het is ons gelukt! Afgelopen woensdag kregen Bart en Caroline van Nieuwenhoven het goede nieuws te horen in Bunnik waar het hoofdkantoor van de Bovag gevestigd is. Zij behoren nu officieel bij de 10 beste onafhankelijke autobedrijven van Nederland. Een topprestatie waar Bart, Caroline en de rest van het team ontzettend blij mee zijn. Zij willen daarom iedereen bedanken die gestemd heeft.

Green2Go Electric Mobility is het groene label van het autobedrijf en is dus ook Halve Finalist. De unieke en innovatieve combinatie van een autobedrijf met elektrische vervoersmiddelen is een van de redenen waarom de Bovag Van Nieuwenhoven heeft uitgenodigd om mee te doen aan de verkiezing.

De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen bezoek van mystery shoppers. Daarna bepaalt een vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die plaatsvindt op 4 oktober tijdens het BOVAG Jaarcongres. “Een zeer leerzame ronde” volgens Caroline van Nieuwenhoven. Het rapport wat hieruit voortvloeit, bevat waardevolle informatie en tips om de processen binnen het bedrijf en het serviceniveau voor de klanten in de toekomst verder te verbeteren.

Bart en Caroline vinden het geweldig dat ze zover gekomen zijn. “Het was voor ons een eer dat we door de BOVAG uitgenodigd werden om mee te doen aan de verkiezing. Maar het grootste compliment kregen we van al die mensen en klanten die op ons gestemd hebben. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet. Binnenkort hopen we natuurlijk ook te horen dat ons bedrijf in de finale staat. Nu genieten we in elk geval met volle teugen van deze nominatie!’

Namens het team van Autobedrijf van Nieuwenhoven:

Iedereen bedankt voor het stemmen!!!!