LeaseFiets

Fietsen wordt steeds populairder. We gebruiken de fiets voor steeds meer doeleinden, woon-werk verkeer, stadsverkeer, naar school, recreatief maar ook als transportmiddel voor bijvoorbeeld koeriersdiensten. Dit zorgt er voor dat we steeds hogere eisen stellen aan de fiets. Zo’n nieuwe fiets is een flinke investering. Zeker als het om een e-bike of speed-pedelec gaat. Dit maakt leasen zo aantrekkelijk. Een elektrische fiets leasen kan al vanaf een paar tientjes per maand.

Er zijn 2 manieren om een elektrische fiets te leasen:

  • Private Lease
  • Zakelijke Lease

Private Leasefiets

Bij private lease ga je als privé persoon een overeenkomst aan met een leasemaatschappij. Voor een vast bedrag per maand maak jij gebruik van de door jou gekozen e-bike. Het leasebedrag is inclusief aanschaf fiets, onderhoud/reparatie, verzekering en pechhulp. De leasetermijn is 36 maanden waarna je de fiets inlevert en weer opnieuw een leasefiets kunt uitzoeken die aan jouw wensen voldoet. Zo’n leasefiets wordt helemaal interessant wanneer jouw werkgever bijdraagt in de kosten bijvoorbeeld door een reiskostenvergoeding.

Zakelijke Leasefiets

Bij zakelijke lease gaat je werkgever een lease-overeenkomst aan met de leasemaatschappij. Je werkgever stelt de e-bike vervolgens aan jou ter beschikking, net zoals bij een "auto van de zaak". Als werknemer betaal je maandelijks bijtelling over de fiets. Sinds 1 januari 2020 is het een stuk eenvoudiger om een fiets van de zaak te regelen. Vanaf nu lease je met een vaste bijtelling die voor fietsen is vastgesteld op 7%.
Dat betekent dat je al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets van de zaak kunt rijden en ook nog eens privé mag gebruiken!

Lease Fiets

De voordelen van de Leasefiets

  • Lease jouw droomfiets al vanaf een paar tientjes per maand
  • Geen hoge aanschafkosten
  • Geen zorgen over onderhoud en reparatie
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Een betere conditie, minder stress en energieker.
  • Verlaging van de CO2-uitstoot; beter voor het milieu.
  • Nooit meer parkeerproblemen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Dat kan via onderstaande link. Bellen kan ook 0495-626995

Meer Info

Bij Green2Go kun je terecht voor een Leasefiets. Wij berekenen graag voor u het maandbedrag van uw droomfiets. Voor alvast een indicatie van het leasebedrag, kunt u gebruik maken van onderstaande calculator.

Private Lease via Bovag LeaseFiets:

Calculator

Zakelijke Lease (via werkgever) Lease a Bike:

Lease a Bike is gebaseerd op het principe van het uitruilen van brutoloon. Je bent hierbij goedkoper uit dan privé-aanschaf, zelfs als je werkgever besluit om niet mee te betalen. Afhankelijk van de fiets en je loonschaal ben je tussen de 20% en 35% goedkoper uit dan privé aanschaf. Alle type fietsen zijn mogelijk en je kunt de fiets ook alleen privé gebruiken.

">