Onderhoud en reparatie aan volledig elektrische Tesla.

Waar kan ik mijn Tesla laten onderhouden? Waar kan ik terecht voor banden en wielen? Zijn vragen die wij de laatste tijd regelmatig voorbij horen komen. Momenteel rijden er een 50.000 Tesla's in Nederland terwijl er slechts 10 Tesla servicepunten zijn. Dit betekent voor de meeste Tesla eigenaren lange wachttijden en ver rijden.

Wist u dat u voor onderhoud aan uw Tesla terecht kunt bij Green2Go | Autobedrijf van Nieuwenhoven?

Ja dus! Zelfs als uw Tesla nog onder de fabrieksgarantie valt, blijft deze behouden omdat wij de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant volgen.

Buiten het onderhoud verzorgen wij ook APK, banden (wielen wissel) of zaken als airco-onderhoud, vervanging accu koelvloeistof, etc.  Wij hebben alle kennis en uitrusting in huis om aan elektrische en hybride voertuigen te mogen werken.

We beschikken over een monteur die opgeleid is voor EV met NEN9140 certificaat.
De benodigde gereedschappen en veiligheidsmiddelen om verantwoord aan een EV te werken zijn aanwezig.
Up-to-date uitlees en diagnose apparatuur.
Een parkeerplek met laadpaal.
Uitgebreide kennis inzake een breed pakket aan elektrische en hybride voertuigen.

APK keuring voor Tesla

De eerste Tesla's zijn inmiddels de APK datum gepasseerd. De berijders zullen gemerkt hebben dat zij voor een APK keuring niet bij een Tesla servicepunt terecht kunnen. Tesla heeft ervoor gekozen zijn servicepunten niet te laten voldoen aan de eisen van een APK keuringsstation. Als APK keurmeester moet je in staat zijn alle auto's te keuren ook de auto's die lopen op fossiele brandstoffen. Tesla heeft hier geen belang bij. Omdat wij al jaren een erkend APK keuringsstation zijn, is dit voor ons geen probleem. Wij keuren en onderhouden uw Tesla op één plek. 

Natuurlijk kunt u buiten de Tesla, bij ons terecht voor onderhoud aan alle elektrische en hybride auto's. Ook van andere merken. Mocht u vragen hebben of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Telefoonnummer 0495-626995

Neem contact op