Over Ons

Green2Go is het groene label van Autobedrijf van Nieuwenhoven uit Nederweert-Eind. Binnen de mobiliteits-branche is elektrisch vervoer al jaren een “Hot Item”, mede door het streven een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Door de combinatie van auto’s met elektrische vervoersmiddelen kunnen wij u op een persoonlijke wijze adviseren over de invulling van uw totale mobiliteitsbehoefte.

In 2012 concludeerden wij dat de opmars van elektrische vervoersmiddelen een feit was. Als traditioneel autobedrijf wilden wij daarop inspringen. Maar een elektrische fiets kopen bij een autobedrijf was voor veel consumenten nog niet logisch. Vandaar dat wij kozen voor een apart groen label binnen ons bedrijf met een eigen naam en eigen look. Zo ontstond Green2Go Electric Mobility.  

Heel kleinschalig startten we met een shop in de voormalige kiosk van het tankstation en het naastgelegen kantoor. Al gauw bleek de shop uit z’n voegen te barsten. Daarop volgde een flinke verbouwing waardoor er een moderne, ruime shop gecreëerd kon worden voor onze elektrische mobiliteitsproducten.

Met de elektrische producten die wij in ons assortiment voeren, kunnen wij U op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de eigenschappen en de voordelen van elektrisch vervoer. De producten die wij momenteel voeren zijn de E-bike, ( Elektrische Fiets ), E-scooter, scootmobiel en de elektrische auto. Tevens verzorgen wij via onze eigen Green2Go werkplaats onderhoud en reparatie aan uw elektrische vervoersmiddelen.

Loop gerust eens binnen in ons bedrijf en laat u informeren over de diverse mogelijkheden. Natuurlijk is het mogelijk om een proefrit te maken om het beeld compleet te maken. Wij zorgen dat er een kopje koffie of thee klaar staat.

Team

Bart van Nieuwenhoven
(Eigenaar, Chef werkplaats)
Caroline van Nieuwenhoven
(Algemeen directeur, Verkoop)
Robert Stultjens
(Verkoopadviseur)
Jack Tinnemans
(Receptionist, Aftersales medewerker)
Yazz Appelmans
(Fiets- en scootertechnicus)