Elektrische auto/E-Car

Van Tanken naar Laden

De elektrische auto en diverse andere vormen van elektrisch rijden zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken en deze vervoersmiddelen zullen in de toekomst alleen nog maar toenemen in aantallen. Mede omdat de bezwaren langzaam verdwijnen. De actieradius neemt toe, er komen steeds meer laadpunten, de prijzen dalen en steeds meer keuze uit modellen.

Nieuwe of gebruikte E-Car

Bij Green2Go Elektrisch Mobility (in combinatie met Autobedrijf van Nieuwenhoven) kunt u terecht voor advies over de elektrische auto en elektrisch rijden. Dus overweegt u een elektrische auto maar loopt u nog met een aantal vragen rond zoals: Past een elektrische auto wel bij mijn situatie? Wat zijn de verschillen tussen 100% elektrisch en Hybride? Hoe ver kom ik met een elektrische auto? Welke modellen zijn er? Dan helpen wij u graag met een eerlijk advies. Ook als blijkt dat elektrisch rijden op dit moment nog niet interessant is. Wij maken graag een offerte voor een nieuwe of gebruikte elektrische of hybride auto. Deze offerte kan op basis van een model uit voorraad maar u kunt ook een zoekopdracht bij ons neerleggen. Wij kijken dan samen met u welk merk en model het beste bij u past en gaan dan voor u op zoek.

Onderhoud

Green2Go is een onderdeel van Autobedrijf van Nieuwenhoven. Hierdoor kunt u voor het onderhoud van uw elektrische auto ook bij ons terecht. Wij hebben zowel de kennis, gereedschappen als de benodigde certificaten in huis om uw elektrische of hybride auto op de juiste wijze te onderhouden. Hierbij volgen wij de voorschriften van de fabrikant en blijft de, eventueel resterende, fabrieksgarantie bestaan.