Onderhoud en reparatie

Green2Go is onderdeel van Autobedrijf van Nieuwenhoven. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van ruim 40 jaar ervaring op het gebied van reparatie en onderhoud aan voertuigen. Ook op het gebied van elektrische voertuigen hebben wij de benodigde kennis en middelen in huis. Onze monteurs zijn immers speciaal opgeleid om te werken aan elektrische voertuigen van E-bike tot elektrische auto. Voor Green2Go hebben wij een aparte werkplaats ingericht binnen ons bedrijf.

Onderhoud en reparatie aan Fietsen en Elektrische Fietsen

Bij Green2go koop je niet alleen een elektrische fiets, wij verzorgen ook de service na aankoop. Wij hebben een aparte werkplaats speciaal voor onze Green2Go producten. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw fiets. Van het plakken van een band tot het monteren van accessoires.

Een Elektrische fiets is in basis een gewone fiets maar daarnaast ook een hoog technologisch product. Dit vergt een aangepaste aanpak. Naast vakkennis over fietsmechanica vergt het de nodige kennis op het gebied van elektronica. De combinatie met het autobedrijf zorgt ervoor dat deze kennis optimaal is. Een auto zit immers vol elektronica.

Onderhoud en reparatie aan Scootmobielen en Scooters

Tevens kunt u bij Green2Go terecht voor onderhoud en reparatie aan scootmobielen en (elektrische) scooters. Wij hebben een hefbrug in de Green2Go werkplaats speciaal voor deze voertuigen.

  

Onderhoud en reparatie aan hybride en elektrische auto's

Als gevolg van het ontbreken van een brandstofmotor is het onderhoud aan een elektrisch voertuig vele malen beperkter. Toch is het van belang uw voertuig regelmatig na te laten kijken. Minimaal 1 keer per jaar of volgens voorschriften fabrikant. Zaken als accu’s, banden, remmen, draaiende delen, elektromotor, airco, verlichting, ophanging, etc. dienen regelmatig gecontroleerd te worden. Door vervuiling kunnen draaiende delen minder soepel gaan lopen. Deze extra weerstand kan een negatieve invloed hebben op de accucapaciteit en dus op het bereik van uw voertuig.

Een aandachtspunt bij hybride auto's is het feit dat veel reguliere garages geen aandacht schenken aan het elektrische gedeelte bij een hybride. Meestal omdat het ze ontbreekt aan de kennis en middelen specifiek voor elektrische voertuigen. Bij Green2Go beschikken we over de mensen die speciaal zijn opgeleid en dus beschikken over de juiste kennis en middelen. Dit betekent dat wij bijna alle volledig elektrische en hybride auto's kunnen onderhouden en repareren ongeacht het merk.

Service aan huis en vervangend vervoer

Met onze Service-bus is het voor (elektrische) fietsen, (E-)scooters en scootmobielen zelfs mogelijk om kleine reparaties en onderhoud ter plekke of aan huis uit te laten voeren. Tevens verzorgen wij in overleg haal- en brengservice.

  

Indien u uw scootmobiel, fiets, E-scooter, volledig elektrische of hybride auto brengt voor onderhoud of reparatie is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer tegen een vergoeding (gratis leenfiets). Natuurlijk is het ook mogelijk om te wachten in onze leeshoek en te genieten van een kopje koffie of thee.