Nieuwe Collectie E-Bikes Qwic

qwic elektrische fietsen

De nieuwe QWIC catalogus 2015 is uit.

Dat het Nederlandse E-bike merk inmiddels een begrip is op het gebied van elektrische fietsen moge duidelijk zijn na de vele prijzen die zij afgelopen jaar gewonnen hebben met de Trend serie en de nieuwe Premium serie.

2015 belooft nog meer. Natuurlijk blijven de toppers van vorig jaar in de collectie. Hun modellenlijn wordt namelijk uitgebreid met een aantal unieke producten. Zo komt Qwic met een eigen ontwikkelde unieke middenmotor (stil en krachtig), het NuVinci traploze schakelsysteem, diverse kleuren frames en een Speedbike.

Kenmerkend voor Qwic zijn de goede prijs-kwaliteit verhouding, de krachtige motoren met een hoog koppel (vanaf 35Nm), moderne design en de brede collectie elektrische fietsen.

Al nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onderstaande brochure:

                                                           Qwic brochure e-bike

 

 

 

Green2go electric mobility is een onderdeel van Autobedrijf van Nieuwenhoven uit Nederweert-Eind. Green2go richt zich op elektrische vervoersmiddelen in de regio weert, nederweert, ospel, eind, someren, heythuysen, stramproy waaronder elektrische fietsen ook wel e-bikes genoemd. Zowel dames als heren elektrische fietsen, fietsen met achterwiel aandrijving of voorwiel aandrijving. Nieuw in het programma is de middenmotor en het unieke nuvinci traploze schakelsysteem voor de elektrische fiets. Fietsen met elektrische ondersteuning zijn helemaal hot en qwic is een kwalitatief hoogwaardig fietsen merk met een aantrekkelijke prijsstelling. Bij green2go kunt u terecht voor de aankoop van een e-bike maar ook voor het onderhoud of reparatie aan uw elektrische fiets. Vooral voor weert is de qwic elektrische fiets een welkome aanvulling. Green2go heeft reeds veel tevreden klanten rondfietsen op een qwic e-bike.