Nederweert24 100% elektrisch

Renault Kangoo ZE

Het laatste nieuws uit Nederweert en omgeving voortaan 100% elektrisch.

Deze week zijn officieel de sleutels overhandigd aan Harold Kuepers van Nederweert24 van hun nieuwe Renault Kangoo ZE. Een 100% elektrische bestelwagen. Het startsein voor Harold en zijn team om het nieuws voortaan op een duurzame manier te vergaren.

De Kangoo werd mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Nederweert24, Green2Go Electric Mobility, Xperal, Aan15 vormgeving, Joey Parren Reclame en Bubbles Carwash. Het resultaat een zeer herkenbaar maar vooral milieuvriendelijk vervoersmiddel voor Nederweert24.

Green2Go is het groene label van Autobedrijf van Nieuwenhoven. Bij van Nieuwenhoven is er de laatste jaren flink ge´nvesteerd in training op het gebied van onderhoud en reparaties aan elektrische en hybride voertuigen. Of het nou een E-bike, scootmobiel, E-scooter of elektrische auto is. Het vervoersmiddel is bij van Nieuwenhoven in goede handen.

Dus ziet u de komende tijd de opvallende elektrische Kangoo van Nederweert24 voorbij zoeven is Harold waarschijnlijk weer op weg naar het laatste nieuws.

renault kangoo ze   laadpunt elektrische auto   zuinig goedkoop duurzaam rijden   milieuvriendelijk rijden