Trailers

De elektrische fiets is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen en zal dit de komende jaren ook nog blijven doen. Veel fietsbezitters transporteren de E-bikes op een fietsdrager achter op de auto. Wat veel fietsbezitters zich echter niet realiseren, is dat de kogeldruk van hun auto te laag kan zijn voor het gewicht van de E-bikes in combinatie met de fietsdrager.

Recreaties biedt de oplossing met de Trailer2bike en de Trailer4bike. Een eenvoudige en demontabele aanhangwagen voor het vervoeren van 2 of zelfs 4 fietsen waarbij een kogeldruk van 50 kg meer dan voldoende is.

Met de inklapbare aanhangwagenoplossingen van Recreaties behoren o.a. kogeldrukproblemen tot het verleden.

  

De Scootwagen en driewielfiets

Wilt u op pad met uw eigen comfortabele scootmobiel of (duo)driewiel fiets? Dat kan vanaf nu met de Scootwagen, de meest compacte scootmobiel trailer!

Met de scootwagen kunt u elk model scootmobiel en (elektrische) fiets vervoeren. De scootwagen is een innovatieve trailer welke speciaal is ontworpen voor vervoer van de scootwagen of (duo)driewiel fiets. Door de lage ligging kan de scootmobiel en de fiets zeer eenvoudig en snel geladen worden.

Klik op onderstaande link voor het volledige assortiment van Recreaties

Bekijk de trailers van Recreaties op hun website