<< terug naar overzicht

Qwic Premium Q MN8 8 versnellingen met Hydraulische schijfremmen, 522Wh Accu en krachtige motor ( 90 Nm )

€ 4299

€ 4499

Categorie: Elektrische fiets
Merknaam: Qwic
Model: Premium Q MN8
Frame: Dames
Remsysteem: Magura MT4
Merk remmen: Hydraulische schijfremmen
Merk versnellingen: Shimano Nexus
Aantal versnellingen: 8
Framehoogte: 54
Wielmaat: 28"
Kleur: Fog white
Modeljaar: 2021
Gewicht: 25.7 kg
Garantie: 24 maanden fabrieksgarantie
Beschikbaar vanaf: 11-2-2021
Omschrijving: De Premium Q MN8 is samengesteld uit hoogwaardige componenten en een uniek design. De MN8 beschikt over een kettingaandrijving, waar de MN8 Belt en de Limited Edition zijn uitgerust met een riemaandrijving. De Premium Q is uitgevoerd met de stilste en krachtigste e-bike motor op de markt en een accu van maximaal 756 Wh. Speciaal voor de Premium Q is er een fast charging station ontwikkeld om de accu thuis sneller én slimmer te laden. In drie uur tijd is de batterij 100% vol.

De charging station beschikt tevens over een hibernation modus, welke de accu altijd in de ideale conditie houdt en de levensduur van de accu optimaliseert. De accu kan, indien nodig, langdurig opgeslagen worden zonder er naar om te hoeven kijken.

De Premium Q is uit te breiden met een MIK bagagedrager. Deze is speciaal ontwikkeld om allerlei accessoires van verschillende merken gemakkelijk op te kunnen bevestigen.
De meerprijs van de MIK bagagedrager is €99,-.

Ook heeft de Qwic fiets een GPS op de fiets voor diefstal ook beschikt de app over een 24/7 roadside assistance, een pechhulp-service voor QWIC-fietsers.

Ook beschikbaar in heren modellen.

Proefrit