Bovag Held 2015

Verbaasde gezichten bij Autobedrijf van Nieuwenhoven toen vrijdag 20 maart een Camper van de Bovag stopte bij het bedrijf en een camerateam uitstapte. Veel wilde het team niet loslaten over de reden van hun bezoek. Wel nodigden zij Caroline van Nieuwenhoven uit in de camper en na een interview en filmopnames in en om het bedrijf werd eindelijk de reden van hun verrassingsbezoek duidelijk. Namelijk het uitreiken van de award: Bovag Held 2015.

De award werd dit jaar voor de eerste maal uitgereikt aan 10 Bovag bedrijven die op creatieve en innovatieve wijze richting hebben gegeven aan hun bedrijf. De winnaars komen uit diverse afdelingen binnen de Bovag zoals scooter-, trailer- en verhuurbedrijven. Met name het lef dat zij als ondernemers getoond hebben, om in moeilijke tijden niet stil te blijven staan maar te blijven ondernemen en initiatief te tonen, wilde de Bovag onder de aandacht brengen.

De reden dat de Bovag voor Autobedrijf van Nieuwenhoven gekozen heeft, is de unieke combinatie van Universeel Autobedrijf met het groene label Green2Go Electric Mobility, waaronder zij elektrische vervoersmiddelen aanbieden zoals E-bikes, scootmobielen, E-scooters en E-cars. Zowel het verbreden van hun dienstenpakket en assortiment om hun lokale klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen als hun toekomstvisie t.a.v. mobiliteit en elektrisch vervoer, sprak de Bovag erg aan.

De Bovag gaat het opgenomen materiaal van de 13 Bovag Helden gebruiken voor een informatieve film die voor alle Bobag Leden als inspiratiebron kan dienen en in het ondernemerscafé van de Bovag getoond gaat worden.

Zowel Caroline en Bart van Nieuwenhoven als het personeel waren erg verrast met de award. Zij vinden het een groot compliment en zijn er erg blij mee. Volgens Caroline is het een mooie opsteker om het aankomende buitenseizoen van start te gaan. De nieuwe collectie elektrische fietsen van Qwic komet nu binnen en ook van de scootmobielen staan weer leuke modellen klaar. Laat het zonnetje maar komen.