Welke aandrijving kiest U?

De nieuwe collectie 2015 van Qwic is leverbaar met voor-, achter- en middenmotor.

Welk type aandrijving het beste bij u past is erg afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, gebruiksomstandigheden, rijstijl, lichamelijke conditie en natuurlijk de combinatie met het gewenste schakelsysteem. Elk aandrijfsysteem heeft zijn voor- en nadelen. Bij Green2Go adviseren wij u graag welk systeem het beste bij u past.

De nieuwe collectie van het Nederlandse merk Qwic heeft een ruime keuze aan elektrische fietsen met de aandrijving in het voorwiel,  aandrijving in het achterwiel en elektrische fietsen met een middenmotor. Qwic heeft in samenwerking met MPF een eigen middenmotor voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Een combinatie van zeer krachtige maar tevens stille en trillingsvrije ondersteuning.

 

Bent u op zoek naar een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd of pedelec en woont u in weert, nederweert, ospel, eind, stramproy dan bent u bij Green2go in nederweert - eind aan het juiste adres. Wij zijn dealer van Qwic en bieden een uitgebreide collectie elektrische fietsen waaronder e-bikes met de motor aandrijving in het voorwiel, aandrijving in het achterwiel of de elektrische fiets met middenmotor. Meest bekend is Bosch midden motor maar komen steeds meer aanbieders van middenmotoren op de markt. Tevens verzorgen wij het onderhoud aan de elektrische fiets. Laat u adviseren welke fiets het beste bij u past.