Stoere Scootmobiel

Zo 'n stoere zag u vast nog nooit!

Binnenkort komt u hem waarschijnlijk tegen in Weert e.o. Deze scootmobiel staat klaar voor aflevering en "zoeft " over de weg i.p.v. "bromt ". De Sportrider heeft de looks van een trike gecombineerd met de praktische zaken van een scootmobiel. 

Hij is o.a. voorzien van:
- Super vering zowel voor als achter
- Draaibare stoel
- Sportief klokkenwerk met snelheidsmeter, kilometerteller, klok en accu-info.
- Snelheid tot 18 km/u (afhankelijk van gebruik en omstandigheden)
- Bereik 50 km (afhankelijk van gebruik en omstandigheden)
- Draagvermogen 180 kg
- Verlichting voor en achter

Bij Green2go houden wij rekening met de wensen van de klant. Mocht de scootmobiel die het beste bij u past niet in onze showroom staan, dan gaan wij altijd op zoek naar een passende oplossing.

  


Green2Go is inmiddels een zeer bekend en vertrouwd adres voor de aankoop van een scootmobiel in de regio weert, nederweert, eind, ospe,l leveroy. Ook voor onderhoud of reparatie aan uw scootmobiel kunt u bij ons terecht. Wij hebben zelfs een servicebus waarmee we uw scootmobiel thuis kunnen ophalen. Kleine reparatie voeren wij ter plekke uit. Merken waar wij mee werken zijn o.a. vermeiren, pride, mini-crosser, ctm, shoprider. Ook voor scootmobielonderdelen kunt u bij ons terecht. Banden, accu 's, stokhouders, etc. Door onze ervaring met een breed scala aan elektrische vervoersmiddelen, bent u bij ons aan het juiste adres voor uw scootmobiel.