Testwinnaars

Qwic E-Bikes testwinnaar

Qwic E-Bikes meerdere malen als beste uit de tests.

Dat de collectie van het Nederlandse E-Bike merk Qwic van hoogwaardige kwaliteit is, blijkt wel weer uit de scores uit de diverse fietstesten. Mag ik u voorstellen aan een aantal winnaars.

De Qwic Premium N7.1

Qwic e-bike n7 testwinnaar

Deze stoere en krachtige elektrische fiets is al meerdere jaren op rij als winnaar uit de bus gekomen bij de Nationale Fietstest in samenwerking met de consumentenbond. Deze fiets wordt gewaardeerd voor zijn krachtige en stille voorwielaandrijving en hoogwaardige afwerking. Voor meer informatie over deze fiets klik onderstaande link:De Qwic Trend MN7.2

Bafang middenmotor
De Trend MN7.2 is voorzien van een zeer krachtige Bafang Middenmotor. Een krachtige maar soepele en stille middenmotor. Deze E-bike is als winnaar uit de bus gekomen bij de fietstest in Plus Magazine en is verkrijgbaar met hydraulisch remsysteem.

Voor meer informatie over dit model klik op onderstaande link:

 
https://qwic.nl/product/t-mn7-2-hs11_fun_to_ride/


De Qwic Compact FN7

opvouwbare e-bike
Deze opvouwbare elektrische fiets is niet alleen praktisch in gebruik tijdens in de stad of tijdens vakantie met caravan, camper of boot maar door zijn krachtige voorwielaandrijving ook geschikt om een heerlijk stuk te toeren. Hij is als winnaar overall gekozen tijdens de elektrische fietstest in Algemeen Dagblad.

Voor meer informatie over deze fiets klik op onderstaande link:

 
https://qwic.nl/product/c-fn7_vouwfiets_qwic_elektrisch/Bent u nieuwsgierig hoe deze modellen er in werkelijkheid uitzien? Breng dan een bezoek aan onze Green2Go shop. Wij hebben deze testwinnaars in onze shop op voorraad staan.