Bovag Privé Leasefiets

Altijd onbezorgd op weg.

De elektrische fiets is zeer populair. Niet alleen voor recreatief gebruik maar ook steeds meer voor woon-werkverkeer. Dan wil je natuurlijk de fiets die precies bij je past. 

Met de BOVAG Privé Leasefiets fris en fit naar je werk!

Elke dag zorgeloos en zonder onderhoudskosten naar en van je werk fietsen? Met de BOVAG Leasefiets is dit nu wel heel makkelijk: voor een vast bedrag per maand (All Inclusive), kan jij zonder zorgen en onderhoudskosten direct opstappen! Je kunt kiezen voor de elektrische fiets die het beste bij jou past: volledig uitgerust zoals jij wilt én met volledig onderhoud, reparatie, ENRA fietsverzekering en pechhulp.

  • Elk type fiets is mogelijk, ook een (high speed) e-bike!
  • Geen hoge aanschafkosten
  • Inclusief: onderhoud en reparatie, verzekering tegen diefstal en schade, ongevallen opzittende(n)verzekering, verhaalsrechtbijstand en pechhulp
  • Met de fiets naar het werk is beter voor je conditie
  • Nooit meer in de file of zoeken naar een parkeerplek
Na 36 maanden lever je de fiets in en kun je, indien gewenst, weer een nieuwe Privé Leasefiets kiezen.

Leasefiets van de zaak!

Steeds meer werkgevers zijn zich ervan bewust dat een fiets van de zaak een mooie manier is om werknemers in beweging te krijgen. 40% van het woon-werkverkeer is immers minder dan 15 kilometer en prima met een (elektrische) fiets te overbruggen. Bovendien leven werknemers die fietsen vaak gezonder en hebben minder last van stress. Informeer naar de mogelijkheden van de Bovag Leasefiets voor zakelijk gebruik.