Back 2 School


Fietsen met en zonder elektrische ondersteuning voor schoolgaande jeugd.

Green2Go heeft speciaal voor de schoolgaande jeugd leuke fietsen in de collectie. Zowel met elektrische ondersteuning als zonder elektrische ondersteuning.

Vooral voor de jeugd die een flink eind moet reizen naar school is een E-Bike een leuk alternatief voor de bus of de trein. Lekker in beweging zonder doodmoe op school te komen en geen last meer van treinen met vertraging of lange busritten.

Made in "Neewiert "
Voor de jongeren die toch liever zonder ondersteuning fietsen hebben we een echte Nederweerter fiets in de collectie namelijk een Bikkel Bike. Stoere retro transportfiets in dames- en herenuitvoering, met 3 versnellingen, bagagerek, transportrek voorzijde, slot, verlichting voor en achter, trendy bruin accenten, lichtgewicht frame en degelijke afwerking. Fiets is verkrijgbaar voor Eu. 499,00.


  Bikkel Bikes  Bukkel bikes  retro heren fiets

Qwic trendy elektrische fietsen

Qwic heeft een aantal zeer aantrekkelijk geprijsde trendy elektrische fietsen in de collectie. Ideaal voor schoolgaande jeugd. Elk Qwic model fietst zonder ondersteuning zeer licht. Dit betekent dat je zelf bepaald of je sportief uitgedaagd wil worden wel of niet. Kom langs en bekijk onze collectie.

qwic e bike  transportfiets elektrisch  qwic e-bike  qwic trendy elektrische fiets

Private Lease fiets
Het is ook mogelijk om de kosten van een elektrische fiets te spreiden. Met een Private Lease Fiets betaald u maandelijks een vast bedrag voor de fiets incl. verzekering, onderhoud en pechhulp. Na 36 maanden levert u de fiets in en kunt u weer een nieuwe uitkiezen. Zorgeloos fietsplezier op de laatste nieuwe modellen. Informeer naar de mogelijkheden.