Hoe maak je van je gewone fiets een bakfiets?

Het antwoord op deze vraag is: Met het AddBike modulaire transportsysteem. De Addbike+ is een los systeem dat makkelijk gekoppeld kan worden aan je bestaande fiets. De Addbike is te combineren met diverse gewone en elektrische fietsen. Het voorwiel van je nieuwe of bestaande fiets wordt vervangen door het AddBike+ systeem en vervolgens heb je een 3 wieler transportfiets. Natuurlijk kun je van de driewieler altijd weer een tweewieler maken door terug te wisselen naar je oorspronkelijke voorwiel.

 Addbike transportsysteem

Bij de AddBike kun je kiezen uit 3 aanvullende modules afhankelijk van het gebruiksdoel. 

  • De Kid Kit is de ideale oplossing voor het vervoeren van je kind.
  • De Dog Kit is perfect geschikt voor je harige vriendje.
  • Met de Cargo Kit kun je makkelijk je spullen of boodschappen vervoeren.

Addbike bakfiets kids kit Addbike bakfiets dog kit Addbike bakfiets cargo kit

Omdat de Addbike+ een speciaal kantelsysteem heeft, beweegt de Addbike en de fiets in de bochten mee. Dit geeft een natuurlijke rijervaring.

Kantelsysteem modulair transportsysteem fietsVan fiets naar bakfiets

Rijervaring
Bakfietsen maken deel uit van de fietsfamilie, maar rijden kan heel anders voelen dan op een normale fiets. Dit is ook het geval bij de AddBike+. Door de AddBike+ aan je fiets toe te voegen en de Curve-Assist te gebruiken, kun je een nieuwe rijervaring krijgen. Of je nu een fietsexpert bent of een complete beginner, je moet misschien een paar minuten of zelfs een paar dagen oefenen voordat je je helemaal op je gemak voelt. Als je een ervaren fietser bent, heb je het over het algemeen snel onder de knie. Als je echter een beginner bent, heb je misschien meer tijd nodig om je aan te passen, dus bereid je voor om een ​​paar dagen te oefenen!
Om u daarbij te helpen, kunnen zowel de kanteling van de Curve-Assist (3 standen) als andere instellingen worden aangepast om de perfecte rijsensatie voor u te vinden.

Wendbaarheid versus stabiliteit
Ons Curve-Assist systeem is vooral interessant als je de dynamiek en wendbaarheid van een fiets wilt behouden . Zelfs met belading, kun je uit het zadel rijden, scherpe bochten maken of met hoge snelheid een bocht maken, net als op een normale fiets!
Dit rijsysteem is echter niet gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar stabiliteit zoals een driewieler. Ook al voegt de AddBike+ twee wielen toe aan de voorkant van je fiets, het rijden vereist evenveel balans en vaardigheid als op een tweewieler. Dus als je niet op je gemak bent met een normale fiets, of als je evenwichts- en/of motorische problemen hebt, raden we de AddBike+ niet aan.

Wendbare driewieler fiets

LET OP :

Als gevolg van het kantelwielsysteem is de AddBike+ niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar stabiliteit op de fiets (bijvoorbeeld als je evenwichts- en/of motorische problemen hebt).

De AddBike+ is een los modulair systeem. Het is exclusief fiets. De fietsen op de foto's zijn voorbeelden. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Addbike+, heb je vragen of wil je het proberen naam gerust contact met ons op. T. 0495-626995 of klik op onderstaande button

Informatie Addbike+