:: E-Fietsen

Heerlijk gevoel van vrijheid op de Elektrische fiets.

Lekker bewegen, genieten van de natuur en een positieve bijdrage leveren aan het milieu is mogelijk voor iedereen, namelijk met een beetje van jezelf en een beetje "hulp" van het Qwic Elektrische fietsenprogramma.

Onder de elektrische mobiliteitsproducten die wij voeren onder het label Green2Go, vindt u de E-bikes (elektrische fiets) van het Nederlandse merk Qwic.


Het E-Bike programma van Qwic spreekt ons aan vanwege:
  • Uitstekende prijs-kwaliteits verhouding
  • Een uitgebreid programma fietsen met een modern design, zodat er altijd een fiets is die bij u past. Van stoere stadsfiets tot sportieve toerfiets en zelfs een opvouwbare elektrische fiets
  • Keuze uit diverse accu-pakketten met actieradius tot wel 220 km
  • Goede beoordeling Consumentenbond en diverse gerenommeerde fietsbladen. In 2011, 2012, 2014, 2015, 2016 en 2017 als winnaar uit de bus gekomen bij een aantal fietstesten.
  • Frictie vrije motoren (zonder ondersteuning fietsen de E-bikes van Qwic opvallend licht)
  • Krachtige motoren met een hoog koppel (vanaf 35 Nm tot wel 90Nm)
  • Hoogwaardige componenten

 


Klik op onderstaande link voor de digitale folder van Qwic met de collectie 2018:

                                        


Wel of geen Elektrische fiets?

Indien u toe bent aan een nieuwe fiets maar twijfelt of u beter wel of geen Elektrische fiets kunt nemen, zijn de E-bikes van Qwic dé oplossing. Zonder elektrische ondersteuning fietsen deze E-bikes namelijk bijna net zo licht als een gewone fiets. Om voldoende in beweging te blijven, kunt u dus starten met fietsen zonder ondersteuning. Zodra u moe begint te worden, kunt u één of meerdere standen elektrische ondersteuning inschakelen. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een ondersteuning vanaf het begin. De keuze is dus geheel aan U. Dit is een ideale oplossing voor mensen die bang zijn “lui” te worden op een E-bike maar ook merken dat m.n. de lange afstanden zwaar beginnen te worden.

De elektrische fiets heeft er zelfs voor gezorgd dat mensen méér gaan bewegen. Ze laten zich niet meer weerhouden door wind of lange afstanden. En pakken daardoor vaker de fiets.

Zelfs als vervoersmiddel voor woon-werkverkeer en voor schoolgaande jeugd neemt de elektrische fiets sterk aan populariteit toe.

Bent u nieuwsgierig naar een E-Bike en zou u graag eens een elektrische fiets willen uitproberen. Kom dan naar onze Green2Go-shop voor meer informatie over het fietsenprogramma.

Voor uitgebreide informatie over het merk QWIC en de diverse modellen, kunt u terecht op www.qwic.nl.