:: Onderhoud/reparatie

Onderhoud en Reparatie

Green2Go is een onderdeel van Autobedrijf van Nieuwenhoven. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van ruim 40 jaar ervaring op het gebied van reparatie en onderhoud aan voertuigen. Ook op het gebied van onderhoud en reparatie aan elektrische voertuigen hebben wij de benodigde kennis en middelen in huis. Onze monteurs zijn immers speciaal opgeleid om te werken aan elektrische voertuigen waaronder ook volledig elektrische en hybride auto's.

Met onze Service-bus is het voor E-bikes (elektrische fietsen), E-scooters en scootmobielen zelfs mogelijk om kleine reparaties en onderhoud ter plekke of aan huis uit te laten voeren.

Indien u uw scootmobiel, E-bike, E-scooter, volledig elektrische of hybride auto brengt voor onderhoud of reparatie is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer tegen een vergoeding. Natuurlijk is het ook mogelijk om te wachten in onze leeshoek en te genieten van een kopje koffie of thee.

A.g.v. het ontbreken van een brandstofmotor is het onderhoud aan een elektrisch voertuig vele malen beperkter. Toch is het van belang uw voertuig regelmatig na te laten kijken. Minimaal 1 keer per jaar of volgens voorschriften fabrikant. Zaken als accu’s, banden, remmen, draaiende delen, electromotor, etc. dienen regelmatig gecontroleerd te worden. Door vervuiling kunnen draaiende delen minder soepel gaan lopen. Deze extra weerstand kan een negatieve invloed hebben op de accucapaciteit en dus op het bereik van uw voertuig. 

Met name bij de elektrische auto's en auto's is het van belang om alle zaken die onderhoud nodig hebben buiten de electromotor om, regelmatig te laten controleren en onderhouden. Denk vooral aan banden, wielen, remsysteem, ophanging, verlichting, airco en verwarming. Uw veiligheid staat immers voorop!

Een aandachtspunt bij hybride auto's is het feit dat veel reguliere garages geen aandacht schenken aan het elektrische gedeelte bij een hybride. Meestal omdat het ze ontbreekt aan de kennis en middelen specifiek voor elektrische voertuigen. Bij Green2Go beschikken we over de mensen die speciaal zijn opgeleid en dus beschikken over de juiste kennis en middelen. Dit betekent dat wij bijna alle volledig elektrische en hybride auto's kunnen onderhouden en repareren ongeacht het merk.

Fietsen zonder elektrische ondersteuning 

We krijgen steeds vaker de vraag van klanten of zij ook terecht kunnen voor onderhoud en reparatie aan een gewone fiets, een fiets van een ander merk of scooter met verbrandingsmotor. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Dus heeft u een lekke band of heeft uw fiets, scooter of scootmobiel onderhoud nodig, kom gerust bij ons langs. 

 


Wij zijn de scootmobielspecialist en leveren Scootmobiel in weert en nederweert scootmobielen weert en nederweert, ook opvouwbare scootmobiel in gemeente weert, Midden Limburg, Oost Brabant en Budel. Voor onderhoud scootmobielen, elektrische fietsen, elektrische scooters, e-scooters, e-bike, elektrische auto in de regio weert en nederweert. Levering scootmobiel via gemeente weert en nederweert met PGB. Onderhoud aan uw scootmobiel is zeer belangrijk dit om dure reparaties aan uw scootmobiel te voorkomen. Wij verzorgen onderhoud aan scootmobielen in Weert, Nederweert, Ospel, Meijel, Heythuysen.